keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vierailu VEXVE-Areenalla

 30.9 Vexve-Areena

Kävimme tutustumassa muihin koulutusmahdollisuuksiin Sastamalassa VEXVE-Areenalla.  Teemapäivä oli luotu hyvinvoinnin ympärille ja joka pisteellä oli jokin hyvinvointiin liittyvä tehtävä. Mukana oli lähihoitajien, siivousalan, lavastajien, pienkoneasentajien ja kokkauspuolen koulutuksen ihmisiä. 

Tämä robotti oli pienkoneasentajien esittelyssä ja sulki ja aukoi silmiään sekä keinutti päätään erittäin eläväisesti. Jos tälle kuutille sanoi sen nimen niin se käänsi päätään siihen suuntaan mistä ääni tuli. 
Tässä kuutti on latauksessa suussa olevan tutin kautta.

Lavastajien työpiste oli melkoinen elämys. Siellä oli kyllä käsille töitä ja pääsi kutomaan hämähäkin verkkoa tai nostamaan huimia painoja. Suurimmat painot olivat ilmatäytteiset ja erittäin kevyet. Ilmapiiri oli sikäli erikoinen, että yleisön seassa vaelteli zombeja jotka urahtelivat ja ottivat hieman kontaktiakin. Toivottavasti tytöt eivät näe painajaisia ensi yönä.


 Tässä sisustuspuolen ryhmän makuuhuone joka oli erittäin synkän sävyinen. Mielenkiintoisia elementtejä riitti ja kangasta oli käytetty reilusti. Olisin kaivannut hieman lisää valoa tilaan, mutta onneksi kamera poimii yksityiskohdat paremmin kuin silmä. Tilassa tarjoiltiin juomaa joka oli sisupastillin tuoksuista ja huiman makuista.  Lattialla oli syksyn lehtiä ja ruusuja vaaseissa. Tunnelma oli suorastaan luolamainen. Melkein odotin että dracula ryömii esiin peiton alta.
Tässä sisustuspuolen taukotilan freesaus. Täälläkin oli pistetty tuulemaan ja kunnolla. Tilassa oli juhlava tunnelma ja paljon silmänruokaa ikkunoilla ja hyllyillä. Lisäksi tarjoiltiin juhlava porejuoma.
 Mukavaa tulla viettämään taukoa tällaiseen huoneeseen joulun alla.

Terveisin Sirpa