maanantai 13. maaliskuuta 2017

Työharjoittelun 1. viikko

Alkutilanne sekava...
Työharjoittelu Pukkilassa Turussa on alkanut 6.3. Jouduin heti tositoimiin ja järjestelin seinälaatat uusille paikoille ja putsasin ne samalla. Seinälaatat on laitettu esille mustalla huovalla vuorattuihin aitioihin tai osastoihin. Jokaisella osastolla on kohdevalot ja väriteema jonka mukaan laatat on aseteltu.

Aluksi meni ihan sekaisin laatoista, koska niitä oli niin valtavasti. Varsinkin valkeita laattoja oli ensin vaikea lajitella. Niitä lajittelin mattaa ja kiiltävää eri osastoihin ja kiiltävät kuviolliset omaksi kokonaisuudeksi.

Seuraavana päivänä huomasin jo paremmin sävyt ja laitoin kellertäviä, punertavia, vihertäviä, kylmänharmaita yms. omille paikoilleen.

Aloitin viikon puolivälissä asiakkaiden avustamisen ja hinnoittelun. Hinnoittelun ohessa tutustuin eri vaihtoehtoihin ja opettelin merkinnät varastotuote, tilaustuote, lattialaatta, seinälaatta yms.


Lattialautaa keraamisena
Puunkuvioita lattiaan



Hinnan korotus oli tullut juuri maaliskuun alussa ja kaikki tuotteet pitää pikkuhiljaa hintapäivittää. Kirjauduin netissä Pukkilan sivuille ja niin pääsin käyttämään hinnoittelupalvelua ja tulostin label writerilla hintalappuja.

Lattialaatat sain käytyä läpi ekalla viikolla samoin lattiamosaiikit. Hieman harmia oli irtoavista hintalapuista suurissa lattialaatoissa. Kiven pinta oli niin karhea ettei siinä meinannut mikään pysyä. Saa nähdä pitääkö teipata joku lappu vielä kiinni.

Upeita laattavaihtoehtoja on tullut ihasteltua. Jatkossa kuvia niistä!