sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

3 viikko

Liimaus menossa
Kolmannella viikolla työharjoittelussa jatkoin hinnoittelua. Välillä sain tehtyä hinnoittelua monta tuntia koska myymäläpäälliköllä oli työmaalla käyntejä ja muuta tehtävää. Tulostus tapahtui vain tällä yhdellä koneella joten välillä piti vuorotella. Sainkin hinnoittelun lähes tehtyä ja pienet hintalaput paikoilleen.

Siirryin loppuviikolla miljöiden hinnoitteluun, eli tulostin lappuja kaakeloituihin tiloihin. Myös myymälän suuret sermit olivat vailla tuotetietoja ja hintoja. Niihin piti myös liimata taskut tuotetietolappua varten.

Luxury stone-mallistoa
Liimasin myös uusia mosaiikkimalleja alustoille ja samalla löysin myös vanhenpia malleja joilla ei ollut vielä alustoja.

Uudet mallit ovat juuri saapumassa liikkeisiin ja kaikille ei ollut vielä tuotetietoja ja hintoja. Ne joille tiedot löytyvät laitetaan esille myyntiin.

Uutuuksissa oli kyllä mukavia laattoja ja tiedän että tulevat myymään ihan hyvin. Ainoastaan mosaiikeissa on sen verran arvokkaita neliöhintoja että niitä ei mene usein ellei kyseessä ole arvokohde.

Betoninnäköisiä laattoja on ollut ennenkin 60 x 60 koossa mutta nyt tulivat normaalikokoiset laatat eli 20x40cm. Myös pienemmät koot jotka ovat hyviä esim välitilaan keittiöön ovat tulossa. Niissä on pintakuosina betonia puuta ja marmoria.

Metro-sarja
Fasetteja on ollut ennenkin mutta uudet fasetit ovat kapeita ja niitä löytyy myös puolikkaina. Värivalikoima on melko suomalainen eli mustaa, valkeaa, beigeä ja harmaata ja osaa vielä mattana ja kiiltävänä. Näitä laattoja etsivät esimerkiksi vanhan talon laittajat jotka haluavat välttää liian uudenaikaista tyyliä. Vaikka nämähän ovat nyt trendivalintoja myös.

Puukuvioituja laattoja välitilaan tai lattiaan Woodland-sarja