torstai 4. helmikuuta 2016

Nuupalassa tapahtuu 6.2 9.00-13.00

Olemme koko viikon valmistelleet Nuupalan taloa (Nuupalankatu 26) avointen ovien tapahtumaan. Talolla on tehty vielä remonttihommia ja pikkuhiljaa paikkoja on siivoiltu. Ensinmäiset huonekalut on kannettu sisään ja yläkertaa on alettu stailata.
Ikkunat tuli pestyä

Lisää kuvateksti
Keittiö valmistuu, kohta jotain kaunista esillä?

Teimme viikolla mainoksia ja jaoimme niitä yrityksiin ja veimme ilmoitustauluille. Samalla haimme  lisää yrityksiä mukaan tapahtumaan.
 Myös talolle on tehty tauluja joissa on yhteistyökumppaneiden logoja nähtävillä.Huoneista on tehty esitystauluja Scetchupilla ja niitä tulee olemaan esillä talolla.
Facebookissa on tapahtumalla omat sivut ja siellä on nähtävillä paljon kuvia talolta. Facebookissa on nähtävänä myös animaatio koko alakerrasta ja yhdestä yläkerran huoneesta. Voin suositella animaatiota-se on huippu hieno! https://m.youtube.com/watch?v=jUEYgbMpYkg



 Ja huom. Talo on myynnissä! Eli myyntiin kaikki tämä toiminta tähtää ja toivotaan että katsojia tulee paljon lauantaina. Ja ainakin Ideal-keittiöiltä tulee vielä edustaja paikalle lauantaina  ja hänellä pitäisi olla tarjous kiintokalusteista makuuhuoneisiin.
Perjantaina talo laitetaan valmiiksi ja viimeistään maanantaina stailaus puretaan ja kaikki tämä hoituu opiskelijavoimin.
Terveisin Sirpa