tiistai 23. helmikuuta 2016

Päivin tunnilla

Jatkoimme Liemola-talon suunittelua ja teimme maanantaina viikkosuunnitelman. Tarkoituksena on pitää 1-2 yhteistä jutteluhetkeä ja tarkastella miten projekti etenee.
Päätin että seuraavaksi pitää saada lattia valittua. Tässä oli tarkoituksena sovittaa suunnitelma tummanruskean pöydän ympärille. Piirrustusten teko sketchupilla ja käsin luonnostelemalla on myös työnalla.
Asiakkaan näkeminen hieman sekoitti pakkaa, sillä tummaa ruokapöytää ei ole pakko ottaa enää suunnitelmaan ja hän haluaa taloon puhtaanvalkoista ja raikasta. Keittiöön on lisäksi tulossa saareke joka hieman tukkii näkymiä keittiöön. Olohuoneeseen on tulossa suuri tv ja sinne halutaan kulmasohva. Takaksi halutaan ehkä kamina ja sen viereen nojatuoleja. Ruokailun yhteyteen haluttaisiin tehosteseinä, jota olin hieman miettinytkin.
Eli tästä kaikesta aiheutuu se, että suunnitelmaa joudun hieman vaalentamaan ja modernisoimaan.
Rautiassa silmäänpisti taulu, johon oli kerätty tietoa lattialaminaateista. Vieressä oli myös muita tauluja joissa oli kuvattu laminaattilattian rakennetta ja myös taulu vinyylilautalattiasta.
Tämä taulu helpotti tuotteen vertailua ja auttoi löytämään oikean tuotteen hyllystä. Eli tässäpä oli oiva esimerkki tuotteistuksesta ja siitä miten se helpottaa asiakasta. Kenties tuote on nyt helpompi myydä. Ainakin se oli huippulaatua, joillekin tuotteille oli jopa 30 vuoden takuu.
Terveisin Sirpa