lauantai 13. helmikuuta 2016

Tukholman huonekalu- ja valaisinmessut 2016


Kävimme koulun kanssa retkellä Tukholmassa 10-12.2 huonekalu- ja valaisinmessuilla. Aikaa messuilla oloon oli varattu 5 tuntia ja siinä ehti kyllä kiertää halleja tarpeeksi. Nähtävää oli paljon ja täytyi oikein muistuttaa itseään ettei kokoajan tarvitse ottaa kuvia. Siinä vain akku loppuu ja sitten ei pysty enää ottamaan yhtään kuvaa. Ja kellä sitten on kivaa...

Messuilla oli paljon nähtävissä kalanruotoparketteja ja muita samaan kuviointiin liittyviä pintoja. Olisiko todella niin, että Art Deco tekisi tuloaan? Tai sitten ainakin kalanruotoparketti tulee takaisin.


Bjoorn:in messuosasto
Nähtävillä oli paljon toimistohuonekaluja ja tietysti sellaisia jotka oli tarkoitettu avokonttoriin. Itseäni kiinnosti nahalla verhoillut tuolit joita oli paljon työ- tai taukohuoneentuoleina. Myös neuvottelupöydän ympärille tuodut keinutuolit olivat hyvä idea. Eli siinä saa kroppa hieman liikettä ja ehkä se ajatuskin lentää hieman paremmin. Ja liika istuminenhan tappaa...?

Keinutuolit käyttöön!
Pikkusievä konttorisohva




Mullan:in luetteloaarteita

Mullan:ilta löytyi muhkea luettelo hieman lofttyylisiä ja myös vanhanmallisia valaisimia. Viimeistelyvaihtoehtoja oli paljon. Ainakin antiikkimessinki, antiikkihopea ja kiillotettumessinki oli valittavissa moneen valaisimeen.
Välitilaan ideaa
Keittiösuunnittelua varten löytyi mukavia hieman vanhantyylisiä ideoita. Täytyy sanoa, että keittiöt olivat melkoisen herkullisen näköisiä ja vanha tyyli oli mieleeni. Ja vaikka keittiö on valkoinen, niin nämä keittiöt eivät todellakaan olleet tylsiä.
 Keittiö tarvitsee ehdottomasti runsaasti säilytystilaa ja ruokakomero voi hyvinkin olla tarpeellinen tämänpäivän keittiöissä. Itselläni on sellainen käytössä ja täytyy sanoa että mitä suurempi sen parempi.
Messuterveisin Sirpa
Keittiön ruokakomero voisi olla myös tällainen