lauantai 14. toukokuuta 2016

19 viikko

Viikko alkoi Outletin järjestelyllä ja siivouksella. Välillä joutuu tekemään tilaa hyllyyn myytäville tuotteille ja välillä tyhjiä tiloja täytyy täyttää uudelleen asettelemalla. Lisäksi hyllystä täytyi pyyhkiä pölyjä.


Seuraavaksi paketoin lyhtyjä ja tein niille hintalappuja. Teippasin Pentikin tuikkutelineitä niin, että ne pysyivät pystyssä ja käärin ne sellofaniin. Hintalaput täytyi poistaa ennen paketointia. Teipillä kiristin paketin siistiksi. Opettelin tekemään Pentikin rusetin eli käärin nauhaa viisikertaa sormien ympäri, keskeltä kiinni tuplasolmulla ja rusetin avaus palloksi. Lyhtyjä oli kahta kokoa ja vielä kahta erimallia joten paketoitavaa riitti. Lopuksi vielä alennushintalaput teipillä kiinni huomaamattomasti.

Alehinnoittelin syys- ja talvisesongin vaatteita. Merkitsin alkuperäishinnan alle  alennushinnat ja laitoin teippiä päälle, muuten ei alehinta pysynyt paikoillaan. Viivakoodin päälle ei saanut laittaa hintoja. Aluksi katsoin kuinka monta samaa tuotetta oli jäljellä esim 6kpl ja alkuperäishinnasta laskin -30% pois.Alkuperäishinta x 0,7= alehinta. Sitten tein alennuslappuja kuusi kappaletta.
 Pidin paperilla kirjanpitoa ja merkitsin hinnat ylös. Siten saatoin käyttää hintatietoja uudelleen.

Viikolla myös jatkoin kangasmallien hintatarkistusta ja merkitsin tämän vuoden päivitetyt hinnat riippujen takana oleviin hintatietoihin.

Vaatepuolella purin saapuneita vaatelähetyksiä ja hinnoittelin ja siirsin vaatteet esille oikeanlaisilla hengareilla. Gerry Weberille laitoin valkoisen puuhenkarin. Purimme näyteikkunan nukeilta pois vaatteet ja laitoimme saapuneet uudet mallit esille. Stailasimme koruilla jakuilla ja laukuilla. Myös näyteikkunan kengät vaihdettiin kesäisiksi. Käytimme myös osaa nukeista ulkona kuvattavana Instagramiin. Oli aurinkoinen ja tuulinen päivä ja mekot hulmusivat.