torstai 26. toukokuuta 2016

21 viikko

Viimeinen viikko työharjoittelussa kului näyteikkunan kasauksessa. Maanantaina tyhjensin ja kokosin näyteikkunan oman suunnitelman mukaan. Lähtökohtana oli Pentikin vihreä Lupiini-kangas.
 Sain ikkunan sisustettua noin tunnissa, jonka jälkeen pohdimme parannusehdotuksia.




Päätimme kokeilla ikkunaan tikashyllyä, jotta saisimme enemmän tuotteita ylös näkyville. Näyteikkuna piti sisustaa lähes etureunaan, jotta ihmiset näkisivät kaikki tuotteet hyvin. Tehostevärinä oli raikas vihreä väri ja teemana oli Piknik parvekkeella.


Viikko jatkui vaatepuolen järjestelemisellä. Vaatteita ryhmiteltiin tangoissa värienmukaan. Myös pöytiä järjesteltiin, jotta saatiin samaa väriä pöydälle ja teimme värisuoria. Laitoimme samaa väriä pystysuoriin jonoihin.
 


Viikolla saapui Pentikin, Lennolin, Nicholas Vahen ja Normannin kuorma. Purettavia laatikoita oli paljon ja pääsin kasaamaan pöytiä. Tehtävä oli helppo, koska työkaluja ei tarvittu ja osat pystyi kiertämään käsin kiinni.


Nicolas Vahen kuorman purku oli hauskaa ja samalla tuotteet tulivat tutuiksi. Valikoimissa oli monenlaisia makusuolamyllyjä, maustettuja öljyjä, makusiirappeja, hilloja, pestoja, ketsuppia, sinappia, kahvia ja suolaisia leipiä yms. Hauskoja tulijaislahjoja ja vaikka piknikille. Ja Taatusti tyylikkäitä tuotteita keittiöön esille jätettäviksi.