torstai 29. joulukuuta 2016

7 viikko, huoneisto valmistuu

Kylpyhuoneen remontti eteni vauhdilla ja 7 viikolla tehtiin lattian vesieristys valmiiksi ja lattialaatat asennettiin.
Vuorokauden kuivumisen jälkeen laatoitettiin lattianraja eli viimeiset seinälaatat menivät paikoilleen. Samana päivänä saumattiin laattasaumat. Seinälle tuli valkea sauma ja lattiaan keskiharmaa.
Saumausaineesta tehtiin melko jämäkkää ja toinen levitti saumaaineen ja toinen pesi saumat perästäpäin.


Paljon kaappitilaa?
Säilytystilaa lisää


Kiinnitimme lavuaarikaapin paikoilleen ja putkimies asensi lavuaarin hanan. Suihku sekä wc-istuin asennettiin myös paikoilleen. Sen jälkeen laitoimme kiintokalusteet paikoilleen ja lavuaarin yläpuolelle tuli peilikaappi valolla. Eli sähkömiestä tarvittiin taas.

Suihkuseinäksi tuli 90cm leveä lasiseinä kiinteäksi asennettuna. Alareunaan tuli lattiaan liimattava tuki ja seinään porattiin tanko suihkuverholle ja samalla tämä tanko tuki lasiseinän kiinteäksi.


Ja vielä viimeistä kuvaa keittiöstä. Välitila näyttää sulautuvan yhtenäiseksi. Mukava silmää hämäävä juttu! Keittiöön jätettiin nippu käyttöohjeita kodinkoneita varten. Ne kun ovat kaikki uusia ja ihmeellisiä? Ainakin hipaisukytkimillä varustettu liesitaso on alkuun varmaan outo.

Vuokralaisen kanssa vielä kuulostellaan pitääkö eteisen ovesta ottaa pois alareunasta jotta matto mahtuu. Ovi on jo nostettu aivan ylärajalle eli saranoita on säädetty.
Sähkömies tulee vielä asentamaan yhden valon keittiönpöydän päälle ja putkimies vaihtaa patterin termostaatin joku päivä.

Monta pikkuasiaa tuntuu olevan aina kesken ennen lopullista valmistumista. Ja seuraavaksi on tietysti jotain huoltoon liittyvää edessäpäin.

Eteinen oli täynnä viimeisiin päiviin asti työssä tarvittavia koneita yms. joten tyhjästä eteisestä en enää muistanut ottaa kuvia.
Viimeiset maalausviimeistelyt tehtii vielä listanpäihin ja vessan putkeen ja asuntoa siivottiin ja nyt se on valmis.
Ja asunto vuokrattiin heti sillä vuokralainen oli valmiina.