tiistai 6. joulukuuta 2016

4 viikko, keittiö työn alla

Keittiö on valmistunut hyvää vauhtia. Rungot saatiin paikoilleen heti alkuviikosta ja sähkömies on kytkenyt uunin ja keittotason. Lisäksi liesituuletin on saatu paikoilleen ja sen kytkennät kuntoon.
Seinien piikkaukset sähköjohtojen siirtoja varten on saatu valmiiksi ja yksi pistorasia siirtyy ylemmäksi ja valokatkaisimet siirtyvät pois keittiönvälitilasta. Valaistusta varten sähkömies tulee uudestaan.

Jääkaappipakastin on laitettu paikoilleen ja sen kalusteovet on asennettu. Nurkkiin on laitettu peitelevyä noin 5-6 cm. Jääkaapin päälle on tullut kattoon asti kotelointi.
Valolistat tulivat yläkappien alle ja ne yhdistettiin päädyn peitelevyyn. Sokkelit on asennettu peittämään jalkoja.



 Perjantaina kävi vielä putkimies ja nyt keittiössä on vesi kytkettynä. Hanaksi isännöitsijä hyväksyi vain Oraksen hanan joten se siitä desingista...Samana päivänä on saatu asennettua vetimet ja astianpesukone ja keittiö näyttää nyt tältä.

Makuuhuone on kokonaan valmis, listat ja sähkörasiat ovat paikoillaan. Asunnon kaikki pistorasiat menevät vaihtoon ja valaisinten kattoasennusta varten vaihdetaan niiden pohjat pistotulpallisiin.

Seuraavaksi tehdään välitilaa ja remontti siirtyy kylpyhuoneeseen. Välitilalaatta on jo valittu ja sen koko on melko suuri, 55cm x 33,3cm. Laatta tulee pystyyn joten saumoja tulee vähän. Seinän suoruus testattiin vatupassilla ja suurempia ongelmia ei pitäisi tulla.

Kylpyhuoneessa remontti jatkuu vesien katkaisulla koko kerrostalosta, koska sulut puuttuvat asunnon märkätiloista. Remontin yhteydessä laitetaan sellaiset.