sunnuntai 27. marraskuuta 2016

3 viikko, keittiö ja listat

Asunnon keittiön kasaaminen on käynnissä. Yksi päivä meni pelkästään keittiön hakemiseen ja kasaus vie nyt paljon aikaa. Keittiön valmistumista hidastaa betoniseinän piikkaus ja sähkö ja putkityöt. Eli seuraavaksi täytyy saada sähkömies paikalle että asennus etenee.

Keittiön yläkaapit on saatu paikoilleen ja sekä ala- että yläkaapit tulivat paikoilleen metallikiskon varaan ripustettuina. Kuvassa puuttuu vielä täytepala vasemmasta nurkasta. Taso oli 246 cm pitkä joten annamme sen olla sen pituinen ja täytepalasta tulee 6 cm leveä. Jääkaapin toiselle puolelle tulee lähes saman levyinen täytepala. Yläkaapit ovat 80 cm korkeat joten ylös jää tyhjää tilaa. Ainoastaan jääkaapin eli korkean kaapin päälle tulee kotelointi ylös asti.



Peitelista ovenpielessä naulattuna

Makuuhuoneeseen on koottu 150 cm leveä vaatekomero liukuovilla ja listoitus on tehty kokonaan. Liukuovet valitsin siksi, että ne eivät vie tilaa ja ne ovat käytössä hiljaiset.
Ovien peitelistat on saatu naulattua ja lattialistat puuttuvat  enää olohuoneesta.

Makuuhuoneen lattialista paikoillaan


 Seuraavaksi keittiön asennus etenee ja eteiseen tulee liukuovikomero ja keittiön kodinkoneet haetaan ja asennetaan paikoilleen. Keittiön tason asennuksen jälkeen kaikki muukin asettuu paikoilleen. Ennen tason asennusta täytyy saada hellan sähkötyöt kuntoon. Sen jälkeen alakaapit voi ruuvata toisiinsa kiinni ja tason voi asentaa. Alakappien laatikostojen kasaus on vielä kesken joten siitä jatkuu ensi viikolla.